I Sønder Voldgade Kvarteret ligger Bådhusene, som er solide og attraktive andelsboliger.
Andelsboligerne i Bådhusene er bygget af kvalitetsmaterialer, der er med til at give området en hyggelig og maritim atmosfære.

Kvalitetsboliger med atmosfære
Lejeboliger med kontraster og kombinationer

Bådhusene er et moderne boligbyggeri med en lang række indlysende kvaliteter. Det er smukke og solide huse, som er skabt til at blive brugt.

Bådhusenes facader prydes af eksklusive materialer. Kombinationen af træbeklædning og vinduesrammer i træ-alu skaber en smuk kontrast til den lyse beton i bunden, som er brudt af felter monteret med trælameller.

Lave bygninger og intime grønne områder
Alle lejlighederne i den 3 etager høje bygning er etplans-boliger med niveaufri adgang. Alle opgange er forsynet med elevator, og lejlighederne på 1. og 2. sal har altan til den ene side og svalegang på indgangssiden, mens stuelejlighederne har mindre, private terrassehaver med udgang til det fælles grønne område.
Området ved Sønder Voldgade Kvarteret

Naboer

Dine nærmeste naboer bliver på den ene side Kanalbyen og den nye havnefront med Langebro, lystbådehavnen, slæbestedet og de mange smukke promenader.

På den anden side bliver din nabo Fredericias hyggelige bymidte med alt sit liv og mange indkøbsmuligheder.

I umiddelbar forlængelse af Bådhusene bliver der anlagt et moderne P-anlæg, som gør det problemfrit at være bilejer, selvom man bor i midtbyen.

Gå på opdagelse i området omkring Bådhusene og Sønder Voldgade Kvarteret.
I Bådhusene bliver dine nærmeste naboer havet omkring Lillebælt, lystbådehavnen og Fredericia hyggelig bymidte.

Udlejningen er i gang

Udlejningen af boligerne i Bådhusene er allerede i gang.