Lejlighederne i Langebro i Sønder Voldgade Kvarteret lukker det naturlige lys ind i det moderne byggeri.

En usædvanlig udsigt
Et liv med vandet som nabo

Nybyggeriet Langebro ligger på kajkanten med udsigt til Lillebælt som et moderne, åbent og indtagende “fæstningsværk”. I Langebro får du direkte kontakt til vandet på flere måder. Din nærmeste nabo mod øst bliver den gamle havn, og det liv og stemning den fører med sig. Desuden danner det nyanlagte slæbested og den gamle kaj et naturligt rekreativt område for alt fra sejlere til børn, der fanger krabber og alle andre, der elsker at være tæt på vandet.

Det er den gamle – og lange pier, der har lagt navn til Langebro bebyggelsen, og den maritime atmosfære er en naturlig del af det nye område.

UDSIGT TIL ET LIV MED LILLEBÆLT SOM NABO

Lejlighederne i Langebro er bygget af kvalitetsmaterialer i en lys, nordisk stil.

Lyse og nordiske boliger
Med materialer, der kan stå distancen

Boligerne I Langebro har en gennemtænkt planløsning, som udnytter lysindfaldet, der falder fra alle verdenshjørner. For at få mest ud af udsigten og lyset har alle lejlighederne mindst en altan og hyggelige siddenicher i udvalgte vinduer. De er indrettet efter nordiske stil og med kvalitetsmaterialer.

Bygningernes placering i det nye område i Sønder Voldgade Kvarteret skaber intime rum mellem husene. Lejlighederne varierer i størrelse fra 93 – 187 kvm. Der er elevator og depotrum tilhørende hver lejlighed samt mulighed for tilkøb af parkeringsplads.

Find din bolig her

Mød din nabo


"Jeg har et hus, som jeg nu skifter ud med ønskelejligheden i Langebro. Her yderst på molen, bl.a. fra den store altan, får jeg fin udsigt til Lillebælt, Strib fyr, den nye bydel Fredericia C."

Johannes, 93 kvm., på 4. sal

Historisk og maritimt område

Fredericia bærer en historisk arv, der ikke er til at overse. Historisk har Fredericia udviklet sig fra en stærk fæstningsby til et moderne lokalsamfund med fællesskab og sammenhold.

Med den nye Kanalby, Sønder Voldgade Kvarteret på havnefronten og en forskønnelse af midtbyens huse, er Fredericia blandt de byer som formår at benytte de goder, som beliggenheden har – nemlig vandet ved Lillebælt. Fredericias størrelse gør, at du er tæt på de ting, der tæller. Hvad enten det er naturoplevelser, det aktive liv, shopping- og caféliv, eller kulturelle oplevelser.

Gå på opdagelse i området omkring Langebro.
Med en bolig i Langebro bor du med udsigt til Lillebælt, men stadig også blot en smuttur fra Fredericias hyggelige bymidte.
Mød Mogens som er ny beboer i Langebro i Sønder Voldgade Kvarteret.

Salget er i gang

Salget af lejlighederne i Langebro allerede i gang. Så hvis du vil være blandt de første, der vælger udsigt og beliggenhed for dit nye hjem kan du kontakte danbolig.

Rasmus Rüsz
danbolig projektsalg
Tlf. 75 91 48 44
rasmus.rusz@danbolig.dk