Sønder Voldgade Kvarteret
Den bedste udsigt til Lillebælt

Sønder Voldgade Kvarteret er på alle måder en fantastisk del af Kanalbyen i Fredericia. Området i den vestlige ende af Kanalbyen er en oase med smuk arkitektur, masser af luft og fri udsigt til Lillebæltsbroen. I Sønder Voldgade Kvarteret finder du to bebyggelser, nemlig henholdsvis Langebro, som består af 12 smukke punkthuse i varierende højde og Bådhusene som er fem stk. tre-etagers rækkehuse.

Tilsammen indeholder Langebro og Bådhusenes 232 moderne og funktionelle boliger med en beliggenhed og en udsigt, der ikke findes bedre nogle steder i trekantsområdet. Alle boligerne i begge projekter har store glaspartier og unikke udearealer i form af enten altaner, tagterrasser, haver eller udvendige altangange. Boligerne i Langebro ligger mellem 92 og 175 m², mens en bolig i Bådhusene kan fås mellem 97 og 113 m².

Herunder ser du et billede af Sønder Voldgade Kvarteret
og området omkring. Langebros tre første punkthuse står som det yderste af boligerne i området.

Kvarteret er et moderne og indtagende fæstningsværk ud mod Lillebælt

Området ved Sønder Voldgade Kvarteret

"Pinnebergs Bastion og Fisketorvet er nogle af de nye pladser i Sønder Voldgade Kvarteret med udeopholdsmuligheder for byens og områdets borgere"

- Søren Larsen, SHL

Med vandet som nabo

I Sønder Voldgade Kvarteret får du direkte kontakt til vandet på flere måder. Din nærmeste nabo mod øst bliver den gamle havn, med al det liv og stemning det fører med sig. Desuden bliver det nyanlagte slæbested og den gamle pier, som har lagt navn til Langebro bebyggelsen, naturlige rekreative områder for alle lige fra sejlere til børn, der fanger krabber og alle andre, der elsker at være tæt på vandet.

Begge byggerier er tegnet af SHL arkitekter. Og projekterne er skabt med maritime materialer som beton, rustent stål og træ som de gennemgående elementer, hvilket er med til at understrege havnestemningen i området. De grønne arealer, promenaderne, bolværket og vejene er udført på en måde, som gør Sønder Voldgade Kvarteret til et gedigent og sammenhængende bykvarter med tæt kontakt til den eksisterende by.
Ti Trin Ned er en Michelin-restaurant i Kanalbyen i Fredericia.

Ti Trin Ned
Michelin-restaurant i Kanalbyen

For Mette & Rainer Gassner, som er drivkraften bag og ejerne af Michelin restauranten Ti Trin Ned, er den smukke restaurant i Kanalbyen en drøm, der gik i opfyldelse på en kold, blæsende januaraften i 2019.

Her forenes kærligheden til Fredericia med ambitionerne om at blive helt i toppen af dansk gastronomi - og i restauranten mødes de karakteristiske, enkle linjer med smukke naturmaterialer og en enkel, skandinavisk farveholdning og ikke mindst den helt unikke udsigt til Lillebælt, som Mette & Rainer altid har drømt om at give deres gæster. Kokkene i det åbne køkken inviterer gæsterne til åbenhed og gennemsigtighed – og til mærke energien og perfektionismen i en nærværende og varm totaloplevelse - og en aftentur langs vandet vil give et kig ind i en varm og personlig restaurant, hvor gæsterne fra alle borde kan nyde den smukke udsigt og følge årstidernes skiften.

Ti Trin Ned er åben torsdag, fredag og lørdag fra kl. 18. Bordbestilling på www.titrinned.dk

Ti Trin Ned er et gastronomisk smørhul i Kanalbyen med udsigt til Lillebælt.


Salget er i gang

Opførelsen af de to projekter i Sønder Voldgade Kvarteret er startet, og salget og udlejningen er allerede i gang. Så hvis du vil være blandt de første, der vælger udsigt og beliggenhed for dit nye hjem, kan du kontakte danbolig.

Rasmus Rüsz
danbolig projektsalg
Tlf. 75 91 48 44
rasmus.rusz@danbolig.dk